header-overige1.jpg

De vernissage van deze tentoonstelling, die plaats vindt in de bijzondere expositieruimte van het TechniekHuys, zal op zondag 11 december om 15:30uur met een muzikale omlijsting worden verricht door mevrouw Charlotte LAndsheer, directeur Cor Unum te 's-Hertogenbosch.

Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom om daarbij aanwezig te kunnen zijn. Een bevestiging van uw komst via  wordt op prijs gesteld.

Tijdens de eerste twee weekenden van juni 2016 (4/5 en 11/12 juni) is onze bostuin aan de het riviertje de Swalm in Swalmen (gemeente Roermond) ingericht als beeldentuin en vrij toegankelijk voor publiek. Kom kijken voor een ontmoeting met de 'Gezellen' in hun natuurlijke habitat. Deze kruisingen tussen mens en dier met hun eigen karakter en menselijke kwaliteit hebben u iets te zeggen. Of kom gewoon heerlijk aan de Swalm zitten op een van de lommerrijke zitjes aan het water, luisteren naar de vogels, het stromende water of de harp van Arpalisa die het eerste weekend speelt. En voor hen die van een uitdaging houden: ga de strijd aan met de zwaartekracht op het klimobject! Een uitje voor jong en oud. Van harte welkom!
Ons adres: Kerkebroekweg 46 in Swalmen (za en zo open van 11.00 tot 18.00 uur).

Op 16/17 en 24/25 mei is de privé bostuin van Arjen Bakermans aan de Swalm open voor publiek. De tuin is dan ingericht als BEELDENTUIN met zijn eigen werk.  Tevens kan er deze dagen vrij geklommen worden op het boulderobject. Op 16 mei is er live muziek van Caro Bakermans en Roman de Rijk en op 17 mei wereldharpmuziek van Arpalisa. Laat u verrassen door dit weelderige stukje landschap in een meander van de Swalm! De tuin bevindt zich aan de Kerkebroekweg 46 in Swalmen en is deze dagen open van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Op 20 en 21 juni is het werk van Arjen Bakermans te zien tijdens de beeldenexpositie 'BEELDEN BEESEL' samen met dat van ruim 20 andere beeldhouwers. De expositie vindt plaats op landgoed 'de Berkenhut', Burgemeester Janssenstraat 43 in Beesel en is deze dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.beeldenbeesel.nl

 

Van 11 juli t/m 30 september doet Arjen Bakermans mee met 'KUNST NATUURLIJK 2015' in KASTEEL ARCEN. Er wordt 2 en 3 dimensionaal werk getoond van diverse kunstenaars. Daarnaast zijn de tuinen van het kasteel beslist een bezoek waard. Het kasteel bevindt zich aan de Lingsforterweg 26 in Arcen.

Vanaf zondag 28 september 2014 is er een groot overzicht te zien van het keramisch werk van Arjen Bakermans bij Galerie Graus in Echt. Zijn werk is daar te zien tot kerst 2014 samen met het 2 dimensionale werk van Mimi van Bindsbergen en Marcel Willems en textielobjetcten van Rinske van Dijk.

Voor de opening bent u 28 september van harte welkom van 12 tot 18 uur. De kunstenaars zijn dan ok aanwezig.

Galerie Graus: Wijnstraat 41 in Echt. Di t/m do van 10-18u. Vrij 10-20u. Za 10-17u en koopzondagen 13-17u.

Kijk ook op www.grauswonen.nl

Op zondag 7 september 2014 is onze weelderige bostuin aan de Swalm open voor publiek. Een verrassende wandeling door dit unieke stukje natuur in het Swalmdal leidt u langs een aantal beelden van Arjen Bakermans en kun je gratis komen klimmen op het boulderobject dat hij daar afgelopen voorjaar bouwde. Een bijzonder uitje voor natuur- en cultuurliefhebbers en interessant voor hen die een leuke uitdaging zoeken of een middagje willen trainen in een natuurlijke en nieuwe omgeving.

Kijk voor een eerste kennismaking onder het hoofdstuk Arrangement.

De tuin aan de Kerkebroekweg 46 in Swalmen is op 7 september open van 12.00 tot 18.00 uur. Ook buiten deze tijden zijn de tuin en het klimobject het hele jaar op afspraak te bezoeken of te gebruiken.

Op 7 september 2014 kunt u ook nog een andere open tuin bezoeken in Swalmen. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht in Parkhof Swalmen aan de Beeselseweg 6 te Swalmen (tel 0475-501193). Kijk voor meer info over deze tuin op www.parkhofswalmen.nl .