header-overige1.jpg

Het boek van Arjen Bakermans (medio okt 2021) met de titel ‘Als een kind wil zwerven’, beschrijft ontwikkelingen uit een leven waarin begrippen als vrijheid, levensinvulling, kwetsbaarheid, kracht, angst, vertrouwen, keuzes maken en los durven laten een rol spelen.

De vernissage van deze tentoonstelling, die plaats vindt in de bijzondere expositieruimte van het TechniekHuys, zal op zondag 11 december om 15:30uur met een muzikale omlijsting worden verricht door mevrouw Charlotte LAndsheer, directeur Cor Unum te 's-Hertogenbosch.

Tijdens de eerste twee weekenden van juni 2016 (4/5 en 11/12 juni) is onze bostuin aan de het riviertje de Swalm in Swalmen (gemeente Roermond) ingericht als beeldentuin en vrij toegankelijk voor publiek. Kom kijken voor een ontmoeting met de 'Gezellen' in hun natuurlijke habitat.

Op 16/17 en 24/25 mei is de privé bostuin van Arjen Bakermans aan de Swalm open voor publiek. De tuin is dan ingericht als BEELDENTUIN met zijn eigen werk.  

Vanaf zondag 28 september 2014 is er een groot overzicht te zien van het keramisch werk van Arjen Bakermans bij Galerie Graus in Echt. Zijn werk is daar te zien tot kerst 2014 samen met het 2 dimensionale werk van Mimi van Bindsbergen en Marcel Willems en textielobjetcten van Rinske van Dijk.